- پنجشنبه ۲۳ بهمن ۹۹
- ۲۰:۱۳
چه وقت آب یا هر مایع دیگری به جوش می آید؟
آیا نقطه ی جوش آب همیشه ثابت است؟
نقطه ی جوش آب در مناطق دارای فشار هوای زیاد و مناطق کم فشار مانند مناطق مرتفع و کوهستانی را با هم مقایسه کنید .
چرا هرچه فشار بیشتر شود دمای نقطه ی جوش بیشتر می شود؟
منبع: گاما
وقتی که توی یه منطقه کم فشار باشیم نقطه جوش کمتره ینی یه تخم مرغ رو میشه بالای کوه زودتر ابپز کرد وقتی فشار زیاده اکسیژن حجم بیشتری رو داره و باعث میشه که با بخار اب ترکیب بشه و اب به جوش بیاد نقطه جوش اب همیشه ثابت نیست اما در شرایط عادی میگیم ۱۰۰ درجه هست در صورتی بالای کوه حدودا ۹۵ درجه هستش
سلام.دمای جوش یک مایع با تغییر فشار محیط اطراف تغییر میکند. نقطهٔ جوش دمایی است که در آن فشار بخار مایع با فشار محیط اطراف آن برابر میشود.در این دما جنبش ملکولهای مایع به بیشترین مقدار ممکن تحت آن فشار میرسد.
این مطلب رو از ویکی پدیا گرفتم دقیقا درست توضیح داده است امیدوارم فهمیده باشید.
سلام بر آقای هاشم پور عزیز مشتاق دیدار
این مبحث بستگی به فشار اون منطقه ای که توش اب به جوش میاد داره مثلا خب نزدیک اب دریا فشار زیادتره پس اب دیرتر به جوش میاد ولی این موضوع توی مناطق کوهستانی کاملا عکسه و اینکه نقطه جوش اب با فشار اون منطقه متغیره و علت این امر اینه که مولکول های هوا به سطح آب فشار مضاعف وارد میکنن و در نتیجه آب دیرتر به جوش میاد و برعکسش هم توی مناطق مرتفع صادقه
خوشحال شدم مجدد زیارتتون کردم اقای هاشم پور